Emiel Lops Fotografie is gespecialiseerd in professionele bedrijfsfotografie en zakelijke portretfotografie voor ZZP-ers, het MKB en multinationals. In het hart van de gemeente Lansingerland, op een steenworp afstand van het gemeentehuis staat  onze fotostudio op het bedrijventerrrein Weg en Land in Bergschenhoek. Vanuit onze fotostudio, maar nog veel meer op locatie binnen uw organisatie leveren wij kwalitatief hoogstaande fotografie.

Bedrijfsfotografie

Wij verzorgen complete bedrijfsreportages en leveren een uitgebreide beeldbank met op maat gemaakt fotografie van uw bedrijf. Zo heeft u de beschikking over professioneel beeldmateriaal, dat u kunt gebruiken voor website, folders, social media, jaarverslagen etcetera. Of het nu gaat om een bloemenkwekerij, een bierbrouwerij of de chemische industrie. Wij leggen het verhaal van uw organisatie vast in een mooi beeldverslag, waarbij de sfeer van de organisatie op perfecte wijze in beeld wordt gebracht.

Portfolio Bedrijfsfotografie

Portretfotografie

Voor diverse opdrachtgevers in Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek verzorgden wij de portretfotografie op uiteenlopende locaties.
Portretten binnen uw bedrijf, profielfoto's in onze fotostudio in Bergschenhoek of in een mobiele fotostudio. Wij kunnen onder vrijwel alle lichtomstandigheden de juiste sfeer te creëren en een krachtig portret te maken van uw medewerkers.

Portfolio Portretfotografie

Eventfotografie

Wilt u uw congres professioneel gefotografeerd hebben? Alle sprekers goed in beeld en mooi uitgelicht? Wij fotograferen uw event op een professionele en creatieve manier. Alle sprekers komen goed in beeld en worden mooi uitgelicht. Workshops, seminars en andere activiteiten worden vakkundig in beeld gebracht. Vanzelfsprekend worden de beelden na het event nauwkeurig nabewerkt en ontvangt u een serie foto's, waarmee u een waardevol aandenken aan uw event heeft..

Portfolio Eventfotografie

Productfotografie

Sfeerbeelden van uw producten voor website, brochures of andere uitingen? We werken graag met u mee bij het bedenken èn realiseren van pakkende productfoto's. Of het nu gaat om gestileerd beeld om uw klanten te verleiden of eenvoudigere, functionele packshots.
Zowel bij u op locatie, als in onze fotostudio laten we uw producten het beste tot hun recht komen.

Portfolio ProductfotografiePowered by SmugMug Owner Log In