De afgelopen 10 jaar heeft Emiel Lops Fotografie zich gespecialiseerd in bedrijfsfotografie en zakelijke portretfotografie voor ZZP-ers, het MKB en multinationals. Vanuit onze fotostudio in Bergschenhoek, op het randje van Rotterdam, en uiteraard op locatie binnen uw bedrijf leveren wij kwalitatief hoogstaande fotografie.

Bedrijfsfotografie

Emiel Lops Fotografie verzorgt complete bedrijfsreportages en levert een uitgebreide beeldbank met op maat gemaakt fotografie van uw bedrijf. Zo heeft u de beschikking over professioneel beeldmateriaal, dat u kunt gebruiken voor website, folders, social media, jaarverslagen enzovoort.
Of het nu gaat om een administratiekantoor, een bierbrouwerij of de zware industrie. Wij leggen het verhaal van uw organisatie vast in een mooi beeldverslag, waarbij de sfeer van de organisatie op perfecte wijze in beeld wordt gebracht.

Portfolio Bedrijfsfotografie

Portretfotografie

Voor diverse opdrachtgevers verzorgen wij de portretfotografie op uiteenlopende locaties. Of het nu om portretten bij u in het bedrijf gaat of om een willekeurige andere locatie.
Met behulp van een mobiel flitssysteem is het mogelijk om onder vrijwel alle lichtomstandigheden de juiste sfeer te creëren en een krachtig portret te maken van uw medewerkers.

Portfolio Portretfotografie


Productfotografie

Sfeerbeelden van uw producten voor website, brochures of andere uitingen? We werken graag met u mee bij het bedenken en realiseren van pakkende productfoto's.Of het nu gaat om gestileerd beeld of eenvoudigere packshots. Zowel bij u op locatie, als in onze fotostudio maken we de mooiste productfoto's.

Portfolio Productfotografie


Eventfotografie

Wilt u uw congres professioneel gefotografeerd hebben? Alle sprekers goed in beeld en mooi uitgelicht? Wij fotograferen uw event op een professionele en creatieve manier. Alle sprekers komen goed in beeld en worden mooi uitgelicht. Workshops, seminars en andere activiteiten worden vakkundig in beeld gebracht. Vanzelfsprekend worden de beelden na het event nauwkeurig nabewerkt en ontvangt u een mooie serie foto's.

Portfolio Eventfotografie


Powered by SmugMug Owner Log In