Bedrijfsfotografie Rotterdam BOEG - Emiel Lops Fotografie

Portretfotografie Rotterdam bij BOEG

Voor BOEG detacheringen in Rotterdam hebben wij onlangs de complete bedrijfsfotografie verzorgd.
Voor deze opdracht bij dit Rotterdamse bedrijf hebben wij zakelijke portretfoto’s gemaakt, sfeerbeelden voor de website en uiteraard een aantal te gekke teamfoto’s. Ook voor deze opdracht maakten wij gebruik van een mobiele fotostudio en bouwden we de kantine om tot een professionele fotostudio, zodat we alle medewerkers van nieuwe zakelijke portretfoto’s konden voorzien. Uiteraard werd ook bij deze fotoshoot gebruik gemaakt van het “Click & Pick” systeem. Alle gemaakte beelden worden meteen doorgestuurd naar een laptop, zodat de medewerkers hun portretfoto’s meteen kunnen bekijken en hun favoriete beeld kunnen selecteren.

De sfeerbeelden hebben we uiteraard in het kantoor gemaakt, waarbij we alle settings professioneel hebben uitgelicht met de handige kleine flitsers. Veel fotografen werken bij voorkeur met natuurlijk licht. Uiteraard kan dit heel mooi zijn, maar je weet nooit in welke lichtsituatie je terecht komt. En het laatste wat je wilt is je opdrachtgever teleurstellen, omdat je geen controle hebt gehad over het licht.

Aangezien het kantoor van BOEG op één van de mooiste plekjes in Rotterdam staat, namelijk de Veerhaven bleek het meebrengen van extra licht geen overbodige luxe. Op sommige punten bleek het pand erg donker van binnen, maar dat hebben we mooi op kunnen lossen door op strategische plekken flitsers neer te zetten.

De groepsfoto’s ten slotte hebben we buiten gemaakt met de prachtige stad Rotterdam als achtergrond.
  • No Comments

Powered by SmugMug Owner Log In