Bedrijfsfotografie Rotterdam - Pilates

Ik verzorg bedrijfsfotografie voor uiteenlopende bedrijven in de regio Rotterdam en daarbuiten. Soms zijn het multinationals, maar ik maak net zo graag een serie mooie bedrijfsfoto’s voor een ZZP-er.
Het is zo leuk om telkens weer met nieuwe bedrijven, klein of groot, in contact te komen. De diversiteit in opdrachten maakt het vak van fotograaf wat mij betreft het leukste vak dat er is.

Bedrijfsfoto's

Zo werd ik benaderd door Judith Klein van Pilates by Judith. Zij verzorgt Pilates lessen in Rotterdam-Hillegersberg en Schiebroek.
Pilates is een trainingsmethode waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve workout die spiergroepen tegelijk versterkt en rekt om een evenwichtig en soepel lichaam te krijgen.

Judith had behoefte aan bedrijfsfoto’s voor haar website en social media. Ook wilde ze de foto’s gaan gebruiken in een flyer, die zij in Rotterdam uitdeelt.
Het was de bedoeling om een serie foto’s te maken, die de essentie van pilates vertellen. Geen afleidende achtergronden of fotografie op een drukke locatie, dus hebben we de foto’s gemaakt in mijn studio in Rotterdam.

Techniek

Alle foto’s zijn tegen een witte achtergrond genomen en uitgelicht met een aantal studioflitsers.
Doordat de foto’s tegen een neutrale achtergrond zijn gemaakt, kon ik met behulp van photoshop achteraf een paarse achtergrond toevoegen, die goed overeenkomt met de kleuren van haar huisstijl.

Ook jouw bedrijf professioneel laten fotograferen?

Heb jij ook behoefte aan professionele bedrijfsfotografie of een sterk zakelijk portret? Neem contact op en ik bespreek graag de mogelijkheden met je.
Een paar krachtige zakelijke portretfoto’s heb je al voor nog geen €100,=.
Wil je meer foto’s en langer de tijd nemen? Dan hanteer ik daarvoor eerlijke tarieven.
Powered by SmugMug Owner Log In