Eventfotografie den Hoorn - Emiel Lops Fotografie

Eventfotografie den Hoorn

Voor mijn opdrachtgevers, in dit geval één van de grooste logistieke dienstverleners ter wereld, fotografeer ik regelmatig evenementen. Congressen, symposia, feesten ; kortom het hele pakket!
Deze keer mocht ik de opening van het splinternieuwe logistieke centrum in de den Hoorn fotograferen. Eerder had ik al een serie persfoto’s gemaakt van het nieuwe pand, maar deze keer was de officiele opening en werd het centrum feestelijk geopend door de wethouder van den Haag.
Dergelijke events mogen niet onopgemerkt voorbij gaan en worden doorgaans gevolgd door het naar buiten brengen van een persbericht.
Daarom heb ik direct na de feestelijke handeling een selectie gemaakt en in nauw overleg met de communicatie afdeling de beelden uitgekozen, die met het persbericht zouden worden meegestuurd.
Powered by SmugMug Log In