Fotografie Wereld IBD-dag - Emiel Lops Fotografie

Wereld IBD-dag

Fotografie Wereld IBD-dag

Ieder jaar op 19 mei is het wereld IBD dag. IBD staat voor Inflammatory Bowel Disease en is een chronische darmontsteking, waarvan de ziekte van Crohn een bekende en veel voorkomende ziekte is.
Om extra aandacht te genereren voor deze aandoening zijn er in Nederland verschillende markante gebouwen paars verlicht. Twee jaar geleden is door Janssen Nederland dit idee overgenomen en lichtte haar kantoor in Breda paars uit. Inmiddels hebben meerdere organisaties dit initiatief overgenomen.

Dit weekend fotografeerden wij het Bondgebouw in Breda en het Ikazia Ziekenhuis en Erasmus MC, beiden in Rotterdam.

Al deze gebouwen waren paars uitgelicht en Emiel Lops Fotografie had de dankbare taak om de gebouwen in Breda en Rotterdam te fotograferen, zodat de foto’s in diverse persberichten meegestuurd konden worden.
Inmiddels zijn de foto’s door diverse media gebruikt en is de bewustwording voor IBD in Nederland hopelijk wat groter geworden.

Bedrijfsfotografie

De afgelopen jaren hebben wij talloze bedrijven geholpen bij het opbouwen van een beeldbank met pakkende bedrijfsfotografie en zakelijke portretfotografie.
Vanuit onze fotostudio vlakbij Rotterdam, maar uiteraard ook bij u op locatie verzorgen wij bedrijfsfotografie, waarmee u professioneel voor de dag komt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem gerust contact op. We bespreken graag de mogelijkheden.
  • No Comments

Powered by SmugMug Owner Log In