Fotograaf Berkel en Rodenrijs - Emiel Lops Fotografie

Kinderfotografie

Kinderfotografie

In onze ruime fotostudio op de grens van Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek bent u aan het juiste adres voor de mooiste kinderfoto's. Onze kinderfotografie laat zich het beste omschrijven als puur, indringend en met een vleugje kunst. Geen vluchtige, dertien-in-een-dozijnplaatjes maar creatief, stijlvol beeld dat blijft boeien en een onbetaalbare herinnering vormt.

Meer info en prijzen.

Portretfotografie

Portretfotografie

Met meer dan 10 jaar ervaring als portretfotograaf, bent u in onze fotostudio aan het juiste adres voor te gekke portretfoto's. Op zoek naar een bijzondere "eye-catcher" voor in huis?
Samen creƫren we de mooiste beelden en zorgen we voor een onvergetelijke herinnering.


Meer info en prijzen.

Zwangerschapsfotografie

Zwangerschapsfotografie

Aangezien je niet aan de lopende band zwanger bent, is het natuurlijk te gek als je nog jaren kunt genieten van een prachtige foto, die je herinnert aan het prilste begin van het leven van je kind.
Tijdens een zwangerschapsshoot maken een waanzinnige serie zwangerschapsfoto's in de studio, maar ook op locatie behoort zeker tot de mogelijkheden!

Meer info en prijzen.


Profielfoto

Profielfoto

Met miljoenen gebruikers in Nederland is LinkedIn het grootste zakelijke platform dat Nederland kent. Potentiele werkgevers, opdrachtgevers en relaties bekijken regelmatig profielen op LinkedIn. Een goede profielfoto op LinkedIn mag dan uiteraard niet ontbreken. In een korte profielfotoshoot maken wij een krachtige serie profielfoto's, waarmee u professioneel voor de dag kunt komen!


Meer info en prijzen.


Powered by SmugMug Owner Log In