Kids - Emiel Lops Fotografie

Fotoshoot in Rotterdam

In onze ruime fotostudio in Bergschenhoek (praktisch in Rotterdam) bent u aan het juiste adres voor prachtige kinderfoto's.
Onze kinderfotografie laat zich het beste omschrijven als puur, indringend en met een vleugje kunst. Geen vluchtige, dertien-in-een-dozijnplaatjes maar creatief, stijlvol beeld dat blijft boeien en een onbetaalbare herinnering vormt.

Werkwijze fotoshoot

Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt zeker voor een kinderfotoshoot.
Enige tijd voor de fotoshoot bespreken we uitgebreid welk beeld we gaan maken. Gaan we in de studio aan de slag of op een te gekke locatie in Rotterdam?
Welke sfeer moet het beeld uitstralen? Welke kleding gaat je kind of kinderen dragen? Gaan we werken met props? Door vervolgens creatief gebruik te maken van het licht in onze fotostudio of op elke ander willekeurige plek in Rotterdam en omgeving creeëren we een te gek beeld en daarmee een waanzinnige herinnering.

Studio of locatie?

Wij werken voornamelijk in de fotostudio, omdat we daar volledige controle hebben over het licht. Maar mocht je liever op locatie willen fotograferen, dan behoort dat ook zeker tot de mogelijkheden.

Prijs fotoshoot

Een losse fotoshoot in onze fotostudio boek je voor € 99,00. Dit zijn de kosten voor de tijd in de fotostudio (ongeveer 60 minuten), de selectie en de voorbewerking van de gemaakte foto's.
Achteraf kun je van de gemaakte foto's afdrukken, muurdecoratie of digitale bestanden bestellen.

Daarnaast bieden we ook twee interessante pakketten:

Fotoshoot met muurdecoratie


-Een fotoshoot in de fotostudio  of op locatie (ongeveer 60 minuten).
-Je favoriete foto afgedrukt op “Artplaat” in het formaat 50x50/75 cm en digitaal aangeleverd. De plaat is voorzien van een ophangsysteem en kan zonder lijst aan de muur gehangen worden.
-De optie om meerdere digitale bestanden, afdrukken of premium producten te bestellen.

€ 299,00

Fotoshoot met digitale bestanden

-Een fotoshoot in de fotostudio  of op locatie (ongeveer 60 minuten).
- 5 digitale bestanden, professioneel nabewerkt
-De optie om meerdere digitale bestanden, afdrukken of premium producten te bestellen.

€ 249,00Afspraak maken?

Ben je net zo enthousiast als wij over onze kinderfotografie? Maak een afspraak voor een onvergetelijke ervaring!Powered by SmugMug Log In