Portretfotografie - Emiel Lops Fotografie

Fotostudio aan de rand van Rotterdam

Tot 2018 stond onze professionele fotostudio midden in de wijk Hillegersberg in Rotterdam.
Inmiddels zijn wij verhuisd naar een nieuwe fotostudio in Bergschenhoek. Deze fotostudio is groter en biedt betere parkeermogelijkheden, zodat u vrijwel altijd voor de deur kunt parkeren.
In onze fotostudio kunt u niet alleen terecht voor creatieve portretfoto's, maar ook voor zwangerschapsfotografie, zakelijke portretfotografie en profielfoto’s.

Bij Emiel Lops Fotografie ontvangt u geen standaardplaatjes, maar unieke, creatieve portretten met karakter.

Duur fotoshoot

De duur van de fotoshoot varieert van half uur tot anderhalf uur en is afhankelijk van het soort foto’s dat u in gedachten heeft.
Een basis profielfotoshoot duurt ongeveer een half uur, waarbij u direct de beste profielfoto’s selecteert.
Na de fotoshoot ontvangt u de digitale bestanden, vakkundig nabewerkt in hoge resolutie en in lage resolutie, zodat u deze direct kunt inzetten op uw social media kanalen.

De fotoshoots, waarbij we creatieve portretten maken, zoals kinderportretten, zwangerschapsshoots of uitgebreide portretfotoshoots duren ongeveer een uur.
In dat uur maken we een serie portretfoto’s in verschillende composities en in verschillende stijlen.

Na de fotoshoot maken wij een selectie van de mooiste foto’s en ontvangt u een link naar een persoonlijke pagina, waarop u uw portretfoto’s kunt bekijken.

Print of digitaal?

Het liefst zien wij natuurlijk uw portretfoto’s groot aan de muur hangen, want afgedrukt op mooie materialen komen uw portretfoto’s het beste tot hun recht! Hiervoor bieden we verschillende mogelijkheden.
Zo kunnen de foto’s worden afgedrukt op dibond, canvas, acryl, maar uiteraard ook op verschillende soorten papier. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om digitale bestanden van uw fotoshoot te ontvangen.
Een overzicht van de verschillende pakketten, die wij bieden voor portretfotografie kunt u hier terugvinden.

Voorbereidingen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom nemen bespreken we uw wensen telefonisch door, voordat de fotoshoot plaats vindt.
Vragen, die daarbij aan de orde komen zijn de volgende: Welke sfeer wilt u terugzien in uw foto’s? Welke kleding draagt u naar de fotoshoot? Tegen welke achtergrond gaan we de foto’s maken? Welk licht gaan we gebruiken en welke poses spreken u aan?

Uiteraard adviseren wij u daar ook bij, zodat u goed voorbereid aan uw fotoshoot kunt beginnen en we de tijd optimaal kunnen gebruiken.Powered by SmugMug Owner Log In