Zwanger - Emiel Lops Fotografie

Zwangerschapsshoots

Zwangerschapsshoot

Aangezien je niet aan de lopende band zwanger bent, is het natuurlijk te gek als je nog jaren kunt genieten van een prachtige foto, die je herinnert aan het prilste begin van het leven van je kind.
Allerbelangrijkste aan de zwangerschapsshoot is natuurlijk dat je ontspannen bent en je het naar je zin hebt. Maar om de zwangerschapsshoot tot een groot succes te maken vind je hieronder de nodige tips &tricks.

Wanneer een zwangerschapsshoot?

Wat is nu eigenlijk het beste moment om zwangerschapsfoto’s te maken? Alhoewel geen enkele zwangerschap hetzelfde is, kun je stellen dat het gemiddeld bij 32 weken het beste moment is om foto’s te laten maken. Je buik is dan mooi rond, zonder dat je navel er uit “plopt”.
Ben je in verwachting van een meerling, dan kun je de foto’s al eerder laten maken, zo rond de 28 weken zwangerschap.

Kleding of naakt?

Tja, dat is natuurlijk een keuze, die je zelf maakt. Stel jezelf dus de vraag in hoeverre je je op je gemak voelt als je (gedeeltelijk) naakt in de studio staat en neem gerust je partner of een vriend(in) mee naar de fotosessie.
Kies je ervoor om je naakt te laten fotograferen, dan is het van belang om ongeveer een uur voor de sessie loszittende kleding te dragen, zodat er geen striemen of afdrukken van kleding op je lichaam te zien zijn. Neem ook een badjas mee! Als de fotograaf bezig is om een andere lichtopstelling te maken, zul je toch moeten wachten en dat doe je toch een stuk comfortabeler als je gekleed bent.

Wil je liever je kleding aanhouden, maar wel foto’s van je blote buik laten maken? Zorg er dan nog steeds voor dat je loszittende kleding draagt zodat je buik mooi op de foto komt.
Sowieso draag je kleding, waarin je buik mooi naar voren komt. Hierbij kun je denken aan strakke truitjes, topjes etc. Een blouse van een zachte stof, die je open draagt kan (zeker in combinatie met een windmachine) ook voor een te gek beeld zorgen.

Ondergoed

Ook als je gewoon gekleed gefotografeerd wilt worden, is het belangrijk om rekening te houden met de keuze van je ondergoed. Draag je bijvoorbeeld een shirtje met spaghettibandjes, dan is het niet mooi als je je BH-bandjes ziet zitten. Een strapless bandeautop biedt dan uitkomst.
Houd ook rekening met de kleur van je ondergoed. Niets is zo vervelend als je een wit jurkje draagt, waar vervolgens een paarse slip doorheen is te zien.

Sieraden

Less is more!!! Sieraden zijn natuurlijk te gek, maar trekken ook de aandacht. Het is natuurlijk jammer als een mooie foto van je buik heb, maar vervolgens de aandacht wordt getrokken naar dat horloge dat over 5 jaar uit de mode is. Thuis laten dus!!

Kinderen mee?

Wil je ook een paar foto’s met de kids maken, dan is dat geen enkel probleem! Wel is het belangrijk om aan begeleiding en afleiding te denken. Dus neem papa, oma, opa etc. mee, pak het leukste speelgoed van de kinderen in en ook zij hebben een wereldtijd. Terwijl zij zich vermaken met al het speelgeweld, kun jij je volledig concentreren op een relaxte zwangerschapsshoot.

Prijs fotoshoot

Een losse fotoshoot in onze fotostudio boek je voor € 99,00.
Dit zijn de kosten voor de tijd in de fotostudio (ongeveer 60 minuten), de selectie en de voorbewerking van de gemaakte foto's.
Achteraf kun je van de gemaakte foto's afdrukken, muurdecoratie of digitale bestanden bestellen.

Daarnaast bieden we ook twee interessante pakketten:

Fotoshoot met muurdecoratie

-Een fotoshoot in de fotostudio  of op locatie (ongeveer 60 minuten)
-Je favoriete foto afgedrukt op “Artplaat” in het formaat 50x50/75 cm en digitaal aangeleverd. De plaat is voorzien van een ophangsysteem en kan zonder lijst aan de muur gehangen worden.
-De optie om meerdere digitale bestanden, afdrukken of premium producten te bestellen.

€ 299,00

Fotoshoot met digitale bestanden

-Een fotoshoot in de fotostudio of op locatie (ongeveer 60 minuten).
- 5 digitale bestanden, professioneel nabewerkt
-De optie om meerdere digitale bestanden, afdrukken of premium producten te bestellen.

€ 249,00
Powered by SmugMug Log In