Met meer dan 6 miljoen gebruikers in Nederland is LinkedIn het grootste zakelijke platform dat Nederland kent.
Potentiele werkgevers, opdrachtgevers en relaties bekijken regelmatig profielen op LinkedIn. Een goede profielfoto op LinkedIn mag uiteraard niet ontbreken.

Emiel Lops Fotografie verzorgt al jaren de profielfotografie voor bedrijven, zelfstandigen en particulieren.
Vanuit onze ruime fotostudio nabij Rotterdam en op aansprekende locaties in Rotterdam en omstreken creëren wij pakkende portretten, waarmee u professioneel voor de dag komt.

Wat kunt uw verwachten?

Voor een profielfotoshoot nemen we uiteraard de tijd. Een fotoshoot duurt ongeveer 1 uur, waarbij u de mogelijkheid heeft tussentijds van kleding te wisselen.
Alle foto’s worden meteen naar een laptop doorgestuurd en we kiezen de beste foto’s uit, die nog professioneel worden nabewerkt.
Deze foto’s ontvangt u vervolgens digitaal in hoge en lage resolutie, zodat u ze kunt gebruiken voor uw profiel op Linkedin, CV of andere social media.

Kosten

Een uitgebreide profielfotoshoot in de studio boekt u voor € 119,00. Tegen een meerprijs is het mogelijk om visagist bij te boeken. Het complete overzicht van de verschillende kosten kunt u teruglezen op de pagina prijzen profielfotografie.
Powered by SmugMug Owner Log In