Profielfotograaf - Emiel Lops Fotografie

Werkzaam in vrijwel alle sectoren verzorgt Emiel Lops Fotografie onder meer de profielfotografie voor multinationals, het MKB en alles wat daar tussen past.
Met een onuitputtelijke passie voor het vak, professionaliteit, interesse in anderen en het streven om het maximale resultaat te behalen is Emiel Lops Fotografie een prettige partner om mee samen te werken.

Profielfotografie op locatie
Voor diverse opdrachtgevers verzorgt Emiel Lops Fotografie de portretfotografie op uiteenlopende locaties. Of het nu om portretten bij u in het bedrijf gaat of om een willekeurige andere locatie. Met behulp van een mobiel flitssysteem is het mogelijk om onder vrijwel alle lichtomstandigheden de juiste sfeer te creëren en een krachtig portret te maken van uw medewerkers.

Profielfotografie in de (mobiele) studio
Een goede profielfoto is een must om op een professionele manier naar buiten te treden. Niet vreemd dus dat steeds meer bedrijven en instellingen hun medewerkers met behulp van een professionele foto aan hun cliënten willen presenteren.
Maar de foto’s kunnen uiteraard ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij aan het zogenaamde “smoelenboek”, de handtekening onder de email, de avatar voor het gebruik van skype etc.
Met behulp van een mobiele studio is het mogelijk om vrijwel elke ruimte om te bouwen tot een fotostudio en kunnen uw medewerkers gefotografeerd worden tegen een achtergrond naar keuze.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze ruime fotostudio vlakbij Rotterdam.

Apparatuur
Uiteraard werken wij met uitstekende apparatuur en zorgen we bij elke klus voor voldoende back-up apparatuur. Weigerende camera’s en flitsers die het begeven hebben we helaas ook mee gemaakt, maar dankzij voldoende back-up apparatuur was het geen enkel probleem om de fotoshoots met gemak voort te zetten.

Click & Pick
Bij vrijwel alle profielfotografie werken wij volgens het “Click & Pick” principe. De profielfoto’s worden meteen doorgestuurd naar een computer en u kiest de meest geslaagde foto’s uit. Niet geheel tevreden, omdat het haar niet goed zit? Geen probleem. Aangezien we de beelden meteen kunnen bekijken, kunnen we direct bijsturen en een maximale tevredenheid realiseren.

Photoshop
Uiteraard worden de geselecteerde beelden vakkundig nabewerkt in photoshop. Zo kunnen tanden witter worden gemaakt, pukkeltjes worden weggewerkt, wallen worden verminderd. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Powered by SmugMug Log In