Zakelijke Portretfotografie

Emiel Lops Fotografie is gespecialiseerd in zakelijke portretfotografie en werkt zowel op locatie, als vanuit zijn fotostudio in Bergschenhoek.
Met meer dan 10 jaar ervaring in het creëren van pakkende zakelijke portretfoto's is Emiel Lops  is dè zakelijke portretfotograaf van Rotterdam en omstreken. 

Zakelijke Portretfotografie op locatie

Voor diverse opdrachtgevers verzorgt Emiel Lops Fotografie de zakelijke portretfotografie op uiteenlopende locaties. Of het nu om portretten bij u in het bedrijf gaat of om een willekeurige andere locatie.
Met behulp van een mobiel flitssysteem is het mogelijk om onder vrijwel alle lichtomstandigheden de juiste sfeer te creëren en een krachtig portret te maken van uw medewerkers.

Zakelijke Portretfotografie in de (mobiele) studio

Een goede profielfoto is een must om op een professionele manier naar buiten te treden. Niet vreemd dus dat steeds meer bedrijven en instellingen hun medewerkers met behulp van een professionele foto aan hun cliënten willen presenteren.

Maar de foto’s kunnen uiteraard ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij aan het zogenaamde “smoelenboek”, de handtekening onder de email, de avatar voor het gebruik van skype etc.

Met behulp van een mobiele studio is het mogelijk om vrijwel elke ruimte om te bouwen tot een fotostudio en kunnen uw medewerkers gefotografeerd worden tegen een achtergrond naar keuze.Powered by SmugMug Owner Log In