Zakelijke Portretfotograaf - Emiel Lops Fotografie

Bezoekers van uw website zijn visueel ingesteld. Op basis van een snelle scan wordt een eerste indruk gevormd, waarbij de fotografie een bepalende factor is.
Aangezien u die eerste indruk slechts één keer kunt maken, mogen kwalitatief goede bedrijfsfoto’s niet op uw site ontbreken.
Dit geldt zeker ook voor de portretfoto’s van uw medewerkers. Met een snapshotje van de telefoon komt u er tegenwoordig niet meer mee weg.

Studiofoto’s of op locatie?
Wij werken door heel Nederland en hebben inmiddels vele vergaderzalen omgebouwd tot fotostudio om zo goed uitgelichte, professionele zakelijke portretten te creëren.
Wilt u de sfeer binnen het bedrijf benadrukken?
Wij maken ook regelmatig zakelijke portretten op de werkvloer. Losjes en informeel. Vaak worden deze foto’s ook weer gebruikt voor verschillende marketingdoeleinden of wervingscampagnes.

Coaching
Voor veel mensen is het laten maken van portretfoto’s een ongemakkelijke bezigheid. Begrijpelijk, maar nergens voor nodig. Wij streven ernaar u van uw beste kant te laten zien en geven voldoende aanwijzingen om tot een perfecte foto te komen.

Duidelijke afspraken
Uiteraard maken we vooraf duidelijke afspraken over uw wensen en het te verwachten resultaat. Aangezien we de bedrijfsportretten vrijwel altijd direct kopiëren naar een laptop, kunnen we ter plaatse de resultaten bekijken en bijsturen waar nodig is.

Waar kunnen we u verder mee van dienst zijn?
-Bedrijfsreportages
-Productfotografie
-Eventfotografie

Waarom kiest u voor Emiel Lops Fotografie?
-Uitgebreide ervaring en terzake deskundig
-Werkzaam op locatie en een ruime fotostudio nabij Rotterdam
-Goede, snelle service
-De beste apparatuur voor de job
-Uitstekende sociale vaardigheden
Powered by SmugMug Log In