Goede zakelijke portretfoto’s in Rotterdam - Emiel Lops Fotografie

De foto die je online gebruikt op al je profielen, en vooral op Linkedin, is bepalend voor je imago.

Kies je nog steeds voor een vakantiefoto of een selfie? Of zet je jezelf stevig neer met een professionele zakelijke portretfoto? Het antwoord is simpel, toch? 

Bij mij heb je keuze uit de volgende opties:

A) Portretfoto Studio

Eenvoudig en goed betaalbaar

We nemen de tijd zodat je ontspannen en goed op de foto staat. Uiteraard ken ik de trucs zodat je altijd tevreden naar huis gaat.

€ 100,= ex. btw

2 foto’s Digitaal op hoge resolutie (300 dpi)

Te gebruiken voor je eigen profilering binnen de normale kanalen. (Lees hier meer als je meer wilt weten over licentie en auteursrecht)

In mijn studio in Rotterdam-Hillegersberg zijn we tot ongeveer dertig minuten bezig. Geen kledingwissel.

Vraag info aan.

B) Portretfoto Uitgebreid Studio 

Veelzijdig beeld voor een goede prijs

We hebben wat meer tijd en kunnen dus meer uitproberen met verschillende kleding, een andere achtergrond of houding. Als je een eigen website hebt is dit een goede keuze.

€ 175,= ex. btw

5 foto’s Digitaal op hoge resolutie (300 dpi)

Te gebruiken voor je eigen profilering binnen de normale kanalen. Deze shoot is ook in mijn studio in Rotterdam. We zijn daar ongeveer een uur bezig. Je kan één á twee keer van kleding wisselen.

Vraag info aan.

C) Portret in mobiele studio

Bij jou op kantoor

Ik kan ook op locatie een mobiele studio opbouwen. Voor als het handiger is als ik naar jou kom. Keuze uit pakket A of B en je betaalt daarvoor € 100,= extra en € 0,35 per kilometer.

Vraag info aan.


D) Portret op locatie

Voor een volledig beeld

Het kan een mooi beeld geven als ik je op locatie fotografeer: bijvoorbeeld buiten op je favoriete plek of binnen op je werkplek. Ik werk dan met pakket B, dus €175,= voor 5 foto’s.

Je betaalt € 75,= extra en € 0,35 per kilometer.

Vraag info aan.


E) Portretfoto meerdere personen in studio

Jullie naar mij

Uitgangspunt is pakket A. Hiervoor betaalt de eerste persoon €100,= .  Dat is ook het starttarief. Afhankelijk van het aantal personen zal er prijs op maat worden gemaakt.

Vraag info aan.

F) Portretfoto meerdere personen mobiele studio

Ik naar jullie

Ook hier geldt weer dat ik naar een locatie kan komen om iedereen op de foto te zetten. Dat kost € 100,=  extra en € 0,35 per kilometer.

Vraag info aan.


G) Portretfoto meerdere personen op locatie

Met z’n allen op de foto Meerdere personen gefotografeerd op hun werkplek, individueel of als team, valt onder Teamshoot. Daarover lees je hier meer.


Heb je andere wensen of vragen?

Bel of mail me dan even >


Click & Pick

Bij het studiowerk (vast of mobiel) werk ik met het Click & Pick-systeem. Hierbij komen de foto’s die ik maak direct op mijn laptop en kunnen we terplekke een selectie maken. Deze selectie bewerk ik licht waarna je ze in een online galerij kan bekijken. Hieruit maak je je definitieve keuze van twee foto’s. Die ontvang je met WeTransfer.

Visagist

Als je het echt goed wilt doen kan je overwegen je make-up te laten verzorgen door een visagist. Ik heb goede contacten en kan je een visagist aanbevelen.

Photoshop?

Ja, ik gebruik Photoshop. Niet om de foto ánders te maken, maar om de foto béter te maken. Ik retoucheer. Denk aan het wegwerken van ‘niet permanente zaken’ zoals pukkeltjes. Ook glimmende voorhoofden moeten eraan geloven.

Goed bereikbaar

Mijn studio is goed bereikbaar en je kan gratis in de buurt parkeren. Je bent van harte welkom.Powered by SmugMug Log In