Profielfotograaf Rotterdam

Als profielfotograaf ben ik in vrijwel alle sectoren werkzaam. Ik verzorg profielfotografie individueel voor bijvoorbeeld ZZP-ers, maar werk ook voor mulitinationals, het MKB en alles wat daar tussen past. Dit doe ik voornamelijk in de regio Rotterdam, maar uiteraard ook elders in het land.
Ik heb een grote passie voor het vak en streef ernaar het maximale uit een profielfotoshoot te halen en u er op uw allerbest uit te laten zien met een professionele, hoogwaardige profielfoto als resultaat.

Profielfotografie op locatie

Voor diverse opdrachtgevers verzorg ik de zakelijke portretfotografie op uiteenlopende locaties. Of het nu om portretten bij u in het bedrijf gaat of om een willekeurige andere locatie in de regio Rotterdam of daarbuiten. Met behulp van een mobiel flitssysteem is het mogelijk om onder vrijwel alle lichtomstandigheden de juiste sfeer te creëren en een krachtig portret te maken van uw medewerkers.

Profielfotografie in de (mobiele) studio

Een goede profielfoto is een must om op een professionele manier naar buiten te treden. Niet vreemd dus dat steeds meer bedrijven en instellingen hun medewerkers met behulp van een professionele foto aan hun cliënten willen presenteren.
Maar de foto’s kunnen uiteraard ook voor andere doeleinden gebruikt worden. Denk hierbij aan het zogenaamde “smoelenboek”, de handtekening onder de email, de avatar voor het gebruik van skype etc.
Met behulp van een mobiele studio is het mogelijk om vrijwel elke ruimte om te bouwen tot een fotostudio en kunnen uw medewerkers gefotografeerd worden tegen een achtergrond naar keuze.
Uiteraard bent u ook van harte welkom in mijn ruime fotostudio vlakbij Rotterdam.

Apparatuur

Uiteraard werk ik met uitstekende apparatuur en zorg ik bij elke klus voor voldoende back-up apparatuur. Weigerende camera’s en flitsers die het begeven heb ik helaas ook mee gemaakt, maar dankzij voldoende back-up apparatuur was het geen enkel probleem om de fotoshoots met gemak voort te zetten.

Click & Pick

Bij vrijwel alle profielfotografie werk ik volgens het “Click & Pick” principe. De profielfoto’s worden meteen doorgestuurd naar een computer en u kiest de meest geslaagde foto’s uit. Niet geheel tevreden, omdat het haar niet goed zit? Geen probleem. Aangezien we de beelden meteen kunnen bekijken, kunnen we direct bijsturen en een maximale tevredenheid realiseren.

Photoshop

Uiteraard worden de geselecteerde beelden vakkundig nabewerkt in photoshop. Zo kunnen tanden witter worden gemaakt, pukkeltjes worden weggewerkt, wallen worden verminderd. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Kosten profielfoto

Een individuele profielfotoshoot in de studio is te boeken voor € 119,= . De fotoshoot duurt dan maximaal 3 kwartier en u krijgt na afloop twee digitale foto’s naar keuze, uiteraard volledig nabewerkt.
Meer informatie over de kosten van fotoshoots voor zakelijke portretfotografie is terug te vinden op de pagina met tarieven voor zakelijke portretfotografie.

Liever meteen een afspraak maken? Neem dan contact op. Ik maak graag een afspraak met u.